ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Βραβεία για την πιο Όμορφη Εορταστική Βιτρίνα


Τους εμπόρους  και  καταστηματάρχες οι οποίοι διακρίθηκαν στον διαγωνισμό για την πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα καταστήματος βράβευσαν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου.Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με μεγάλη συμμετοχή των εμπόρων.

 Η επιτροπή αξιολόγησης,  που αποτελείται από την Μαρία Παπαγεωργίου, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, τον Ζωγράφο – Δ/ντή της  Δημοτικής Πινακοθήκης Χρήστο Γαρουφαλή και τον Ζωγράφο  -  Εικαστικό  Δημήτρη Παπατρέχα, έκρινε τις βιτρίνες ως εξής:

1oBΡΑΒΕΙΟ

EsperiaBoutiqueHotel

ΦιλιππιάδηςΧρήστος και ΣΙΑΦαρμακείο

2o ΒΡΑΒΕΙΟ

Βιοκαρπέτ, Ασημακοπούλου Ιωάννα και  Πατσέας Γεώργιος

3o ΒΡΑΒΕΙΟ

Ανθοπωλείο Μπαλτά

Επαίνους

Kid’sWearΣύρμος Λυσίμαχος

Οπτικά Βλάχος Γεώργιος

Οπτικά Στέφανος Φελώνης

Από τις δημοτικές ενότητες βραβεύτηκε το βιβλιοπωλείο της κ. Σωτηρίας ΔαβράζουστoΚαινούργιο Αγρινίου.

Στην προσπάθεια των εμπόρων αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος  Παπαναστασίου: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι στηρίξατε για μία ακόμη χρονιά  την προσπάθεια του Δήμου Αγρινίου. Σήμερα, επιβραβεύουμε την διάθεση σας να συμβάλλετε στο εορταστικό κλίμα.  Όλοι μαζί καταφέραμε να δώσουμε χαρά και χρώμα στην πόλη. Χαίρομαι που συμμετέχετε στην προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πόλη μας. Θέλω ακόμη να συγχαρώ  τα μέλη της Επιτροπής και να ευχηθούμε να συνεχιστεί όλη αυτή η προσπάθεια και τις επόμενες χρονιές».

 Μάθετε για ...
Θέλω να ...
Σύνδεσμοι...
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ