ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Παρακαλώ Περιμένετε ....

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ - Ευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών στην Παπαστράτειο Βιβλιοθήκη


Μετά από πρόσκληση της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας - συντονιστή στην Ελλάδα των εκδηλώσεων εορτασμού της  Ευρωπαϊκής Γιορτής Πουλιών EUROBIRDWATCH 2019, ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων, σε συνεργασία με την Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου, διοργανώνουν την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 18:00μ.μ.  παιδικό εργαστήρι σχετικά με το μαγικό ταξίδι της μετανάστευσης των πουλιών.

Εκατομμύρια μεταναστευτικά πουλιά ταξιδεύουν αυτήν την περίοδο από την Ευρώπη προς τις περιοχές όπου θα περάσουν το χειμώνα στην Αφρική. Στόχος της Ευρωπαϊκής Γιορτής των Πουλιών είναι η ενημέρωση - ευαισθητοποίηση για την ανάγκη προστασίας των μεταναστευτικών πουλιών, καθώς και των περιοχών αναπαραγωγής τους, των ενδιάμεσων σταθμών στις μεταναστευτικές τους διαδρομές και των τόπων διαχείμασής τους στη Μεσόγειο και την Αφρική.

Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής γιορτής των Πουλιών προσκαλεί τους μικρούς φίλους των μεταναστευτικών πουλιών στην Παπαστράτειο Βιβλιοθήκη Αγρινίου για να πραγματοποιήσουν μαζί ένα ταξίδι στον κόσμο των πουλιών μέσω ενημερωτικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων. Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών (Η συμμετοχή είναι δωρεάν).

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2632055094 (Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων) και 2641022393 (Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου).



Μάθετε για ...
Θέλω να ...
ΕΣΠΑ...
Σύνδεσμοι...
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ